Detta gjorde min dag!

Tidpunkt: 2010-08-09 @ 19:21:26 / Kategori: Allmänt / 2 kommentarer
I brist på annat sitter jag och spanar runt på "familjelivs" hemsida då jag hittar nedanstående tråd bland forumen som får mig att dö lite av skratt:

JAG SÅG MIN KILLES SPERMIER LIVE!! VARFÖR BLIR JAG ALDRIG GRAVID FÖR DÅ?!!?

Hej allihop!

Jag å min kille, sambo, har varit tillsammans i 6 år..
Jag har aldrig blivit gravid då vi "försökt", han har enbart kommit i mig i mitten av min period.. har nu 23-25 dagars menscykel..så jag är inte säker när jag har ägglossning egentligen..jag har fått utslag på äl-test..
Jag fick ett plus på apolivas gravtest-preg förra året , men fick mens dagen efter på min bim..sjukt mysko..det var verkligen två streck då..


Nu har vi ett mikroskåp här hemma, efter att min kille sprutat i mig så rann sperma ner i toan när jag kissade... jag fångade en droppe på fingret å la det på en glasbit i mikroskåpet..
Jag såg hans spermier! Det var helt fantastiskt att se!! I en liten droppe var det MÄNGDER av dom små! Herreguud va dom simmade fort, hann knappt se dom förrens dom rusade förbi! Dom såg ut som spermier ska se ut vad jag vet och sett innan.

Det är väl ett bra tecken eller?!

Detta kanske låter äckligt, men jag skulle bara se om jag fick lika bra spermier när jag körde upp fingret i slidan... jag skrapade lite av mitt sekret, sen kolla jag på det med, men det var döda spermier som låg i mitt sekret, helt uppstoppade såg dom ut!
Min kille kom i mig för en timme sen!
Jag är nervös att dom inte överlever i mig sålänge och aldrig kommer till mittt ägg!

Vad kan felet vara?? Är på dag 11 nu..

Denna tjejen är ju bara helsköön!

För att läsa hela tråden med svar osv klicka "HÄR"!

Kommentarer
petra

hahahaa!! man måste älska hur folk håller på.. forumen på familjeliv är ibland helt galna! hoppas du och magen mår bra! kram petra

2010-08-09 @ 19:47:42
Mariella

HAHAHAHAHAHAHA

2010-08-11 @ 10:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback